• Imprimeix

PROCURA

El projecte europeu PROCURA és una iniciativa finançada pel programa Interreg SUDOE i liderada per la Gerència de Serveis Socials de la Junta de Castella i Lleó per crear una xarxa d'entitats i organitzacions compradores en l'àmbit de la salut, amb especial èmfasi en la integració de l'atenció sanitària i social. L'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) s'hi incorpora com a soci responsable de les activitats formatives.

PROCURA aborda les qüestions de l'envelliment, l'augment de la cronicitat i la dependència. Per això, fomenta la compra pública d'innovació en el sector sanitari, constituint una comunitat especialitzada per facilitar i dinamitzar les relacions entre compradors públics i empreses. Així mateix, desenvolupa accions de capacitació i transferència de coneixements especialitzats per a la formació dels agents implicats.

 

 Web Interreg SudoeWeb Interreg Europe

 

 

 

 

Projecte PROCURA

Més informació.

Entitats participants

Beneficiari principal: Gerencia de Servicios Sociales de Castilla y León

Altres beneficiaris:

  • Fundación INTRAS
  • Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS)
  • GIP Autonom'Lab II (França)
  • Centro Hospitalar e Universitário de Coimbra (Portugal)
  • Instituto Pedro Nunes II (Portugal)
  • GRADES ESEA NOUVELLE-AQUITAINE (França)

Objectius

  • Impulsar les polítiques de compra pública d'innovació per a la transformació digital i la introducció de noves tecnologies en l'atenció sociosanitària en l'àmbit de l'envelliment actiu i de la promoció de l'autonomia personal.

Metodologia

Es crearà una xarxa de compradors per desenvolupar una prova-pilot de compra pública precomercial. També s'implementarà un programa de formació i capacitació transregional en l'àmbit de la compra pública d'innovació i en estratègies per a la formació d'ecosistemes que afavoreixin l'adopció de la innovació.

Equip de recerca per part de l'AQuAS

Marcel Olivé (marcel.olive@gencat.cat)

Ramon Maspons

Cristina García

Data d'actualització:  24.05.2018