• Imprimeix

STOPandGO

Sustainable Technology for Older People–Get Organised.

ANTISUPERBUGS-PCP

STOPandGO és un projecte europeu de compra pública innovadora -Public Procurement of Innovative Solutions (PPI)-.

L'objectiu d'aquest projecte és produir i validar una plantilla estàndard, l'European Specification Template (EST), per als licitadors en procediments de compra pública innovadora de serveis d'atenció sanitària i sociosanitària basats en les polítiques de la Unió Europea respecte a la vida saludable i l'envelliment actiu de les persones grans.

El procés de compra pública innovadora serà coordinat des de 7 regions europees com són Catalunya, Castella-la Manxa, Eastern Cheshire (Regne Unit), Helmond (Països Baixos) i les italianes Campània, Catanzaro i Roma.

StopandGo està format per un consorci d'organitzacions i empreses dels àmbits governamental, acadèmic, industrial i d'organitzacions sanitàries i sociosanitàries. A més de l'AQuAS, i per part de Catalunya, cal destacar també la presència del Servei Català de la Salut (CatSalut).

STOPandGo és un projecte pilot finançat per la ICT Policy Support Programme (ICT PSP), com a part del Programa Marc per a la competitivitat i la innovació de la Unió Europea.

El projecte es va iniciar l'abril de 2014 i tindrà una durada de tres anys.

Data d'actualització:  17.03.2015