• Imprimeix

Central de Resultats de Recerca. Dades anteriors

La Central de Resultats és un projecte de l'Observatori del Sistema de Salut de Catalunya de l'AQuAS que té com a objectiu mesurar, avaluar i difondre els resultats pel que fa a la salut i qualitat assolits pels diferents agents que integren el sistema sanitari.

En l'àmbit de la recerca en ciències de la salut, la Central de Resultats presenta els resultats assolits pels diferents centres de recerca biomèdica i instituts d'investigació sanitària de Catalunya amb l'objectiu de retre comptes de la inversió pública en recerca i facilitar una presa de decisions transparent i corresponsable en polítiques i gestió de recerca i innovació de Catalunya.

Dades 2013

El 10 de setembre de 2015 es va presentar la segona edició de l'informe que presenta dades i indicadors de l'any 2013 dels centres i instituts de recerca biomèdica participats pel Departament d'Economia i Coneixement i el Departament de Salut i de diversos instituts d'investigació. 

Responent a l'objectiu del Pla de Govern 2011-2014 de la Generalitat de Catalunya de transparència i de proximitat a la ciutadania, les dades d'aquest informe poden ser consultades lliurement i de manera interactiva mitjançant uns fulls de càlcul dinàmics en el web de la Central de Resultats.

En l'acte el Dr. Gaietà Permanyer-Miralda, metge emèrit de l'Hospital de la Vall d'Hebron, va pronunciar la conferència “Estan ben orientades la pràctica i la recerca mèdica actuals? Què m'ha agradat i què no de la medicina que m'ha tocat viure? Reflexions tardorals d'un metge clínic”.

Data d'actualització:  27.06.2014