• Imprimeix

Convocatòries La Marató de TV3

L'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) gestiona el procés d'avaluació dels projectes presentats a les convocatòries d'ajuts a la recerca de la Fundació La Marató de TV3 des de l'any 2001.

El procés de gestió de l'avaluació dels projectes de la convocatòria comprèn diferents fases i, en conjunt, té una durada d'uns cinc anys.

Fases de l'avaluació de projectes

En un primer període, s'inicia l'avaluació de la qualitat i selecció final dels projectes (avaluació ex ante) que rebran finançament, mitjançant la participació d'experts internacionals i la utilització d'una metodologia sistemàtica, amb criteris explícits, que garanteix un procés transparent i rigorós.

Amb l'inici dels projectes de recerca, s'inicia un segon període en què se'n realitza el seguiment, mitjançant l'avaluació de les memòries científiques parcials i final dels projectes (avaluació ongoing).

A continuació es relacionen els documents, elaborats per l'AQuAS, sobre el procés d'avaluació de projectes de cada convocatòria de la Marató de TV3 des de l'any 2001.

Data d'actualització:  12.11.2013