• Imprimeix

Escola Internacional d'Avaluació de l'Impacte de la Recerca

La cinquena edició de la International School on Research Impact Assessment (ISRIA), organitzada per Novo Nordisk Foundation, tindrà lloc entre els dies 8 i 12 d'octubre de 2017 a Favrholm (Dinamarca).

Tota la informació sobre aquest esdeveniment i les inscripcions es troben disponibles a l'adreça www.theinternationalschoolonria.com

L'AQuAS va ser un dels membres fundadors de l'ISRIA l'any 2013, en col·laboració amb RAND Europe (Regne Unit) i Alberta Innovates–Health Solutions, AIHS (Canadà). Aleshores Barcelona va hostatjar la primera edició en què van participar 42 alumnes de 14 països de Nord-Amèrica, Sud-Amèrica, Europa, Àsia, Orient Mitjà i Àfrica, tots ells interessats en el desenvolupament i l'avaluació de programes de recerca.

L'AQuAS porta l'avaluació de l'impacte de la recerca a Xile

En el marc de l'Escola Internacional d'Estiu que ha organitzat l'Escola de Salut Pública Salvador Allende de la Universitat de Xile, l'AQuAS ha coorganitzat un curs sobre la introducció de l'avaluació de l'impacte de la recerca. Aquest curs va tenir lloc entre el 19-23 de gener de 2015 amb un professorat en què participaven diversos membres del grup ISOR de l'AQuAS.

Data d'actualització:  07.04.2017