• Imprimeix

HIMSS Europe & Health 2.0 Conference

Sitges, 27-29 de maig de 2018

 

Quan

Data27.05.2018 - 29.05.2018

Afegeix al calendari de Google
HIMSS Europe & Health 2.0 Conference

 

DESCOMPTES per assistir a la HIMSS Europe & Health 2.0 Conference, Sitges, 27-29 de maig de 2018

  • Inscripcions en nom de l'AQuAS: totes les persones que s'inscriguin a l'esdeveniment nom de l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) podran gaudir d'una tarifa especial. Per obtenir-ne més detalls, cal contactar amb la Sra. Loida Lleonart: llleonart@himss.org

  • Tarifa "ONE DAY ONLY": HIMSS Europe ofereix, en exclusiva per als professionals de la salut i representants institucionals espanyols, una tarifa "ONE DAY ONLY" per assistir-hi un dia sencer. Amb un programa molt complet, amb tallers exclusius per treballar de la mà amb companys europeus, i amb oportunitats úniques de networking, no et perdis el Congrés més influent en matèria de salut digital a Europa en el 2018. Assisteix un dia sencer per descobrir cap a on va la transformació digital a Europa.
    Detalls de la tarifa "One day only": 249 eur + IVA. Cal utilitzar el codi: HE18SPNDAY 
    * Codi no aplicable a empreses ni patrocinadors. Codi vàlid per a HIMSS Conference, Health 2.0 pot afegir-se al finalitzar el registre. Avís legal: aquesta oferta no és transferible i només és vàlida per a noves inscripcions que es realitzin a partir del 14 de maig. Aquesta oferta només és vàlida per a ciutadans de l'Estat espanyol.

On

Melià Sitges Hotel

Carrer de Joan Salvat Papasseit, 38

08870 Sitges