• Imprimeix

Guia de pràctica clínica sobre l'atenció al part normal del Sistema Nacional de Salut: actualització i adaptació a Catalunya

Autoria: Grup de treball per a l'actualització i adaptació de la guia sobre l'atenció al part normal (vegeu els membres del Grup al document).

Abast de la guia: assistència de dones sanes en parts normals.

Document adreçat a: professionals sanitaris dedicats a l'atenció al part normal en les institucions de Catalunya.

Objectius:

  • Orientar els professionals sanitaris sobre les millors atencions a proporcionar a les dones sanes i els seus nadons durant el part, establint recomanacions basades en l'evidència i la seva avaluació raonada.
  • Actualitzar els nivells d'evidència i adaptar les pràctiques més comunes relacionades amb l'atenció al part normal a Catalunya

 


Aquesta guia de pràctica clínica ha estat promocionada per la Direcció General de Regulació, Planificació i Recerca en Salut del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

El document resultant és una adaptació d'una guia original desenvolupada a partir d'un conveni entre el Departament de Salut del Govern Basc, del qual depèn  OSTEBA (Servicio de Evaluación de Tecnologías Sanitarias del País Vasco) i l’Axencia de Avaliación de Tecnoloxías Sanitarias de Galicia (avalia-t). Aquesta guia original va formar part de l'estratègia del marc del Pla de Qualitat per al Sistema Nacional de Salut del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, que es va iniciar el 2006 amb un programa d'elaboració de guies de pràctica clínica basades en l'evidència per ajudar a prendre decisions clíniques en el Sistema Nacional de Salut.

 

 

Data d'actualització:  30.12.2013