• Imprimeix

AQuAS membre del Saló HEALTHIO en innovació i salut (BCN, 3-5 maig 2017)

23/03/2017 11:03

 

L'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) serà membre col·laborador del Saló Internacional HEALTHIO en innovació i salut que tindrà lloc a Barcelona entre el 3 i el 5 de maig de 2017.

Aquesta conferència serà un punt de trobada per administracions, organitzacions, starts-ups i empreses sanitàries, com també professionals i pacients que vulguin conèixer les darreres innovacions i tecnologies que podrien contribuir a la millora de la salut de la població i la sostenibilitat dels sistemes de salut.

HEALTHIO convocarà a professionals de prestigi reconegut i àmplia experiència en la generació i aplicació d'innovacions i solucions tecnològiques en àmbits com el benestar de les persones, la medicina personalitzada, la prevenció i el tractament de malalties cròniques o l'envelliment saludable.

Dins d'aquest saló, el Departament de Salut, l'AQuAS i HEALTHIO organitzaran el proper 4 de maig un Internacional Workshop en compra pública innovadora. Durant els propers dies ampliarem aquesta informació amb detalls dels horaris i del programa.

Així mateix, AQuAS, HEALTHIO i Health 2.0 Europe organitzaran el "Doctors 2.0 forum" dins del Health 2.0 2017. Aquest fòrum tindrà lloc el 3 de maig de 2017, de 14:30 h a 17:30 h, a Barcelona. 

En el marc d'aquest esdeveniment s'organitzarà un International Workshop en compra pública d'innovació

Més informació