• Imprimeix

Si voleu conèixer les darreres novetats 2.0 en l’àmbit de la infermeria, l'OIGS us convida al taller "Digital health tools transforming the daily mission of nurses"

Aquest taller se celebrarà a Barcelona el proper 11 de maig durant el congrés Health 2.0 Europe 2016. L'assistència és gratuïta però cal fer inscripció prèvia.

26/04/2016 13:04


L’Observatori d’Innovació en Gestió de la Sanitat a Catalunya (OIGS) us convida a assistir gratuïtament al taller "Digital health tools transforming the daily mission of nurses" que tindrà lloc en el marc del congrés Health 2.0 Europe 2016.

Aquest taller se celebrarà el dia 11 de maig, a les 18.00h a Barcelona (Auditori AXA, avgda Diagonal, 547).

L’assistència és gratuïta però cal fer inscripció mitjançant un formulari que trobareu a l'adreça web https://edito.typeform.com/to/JMRtFL 

"Digital health tools transforming the daily mission of nurses"  és una iniciativa organitzada per l’OIGS i Health 2.0 Europe 2016. S’hi presentaran diverses demos de solucions i aplicacions digitals i 2.0 per mostrar l’impacte que aquestes eines tenen sobre les tasques assistencials i de gestió diàries del personal d’infermeria, el seu potencial per  transformar la interacció amb d’altres professionals sanitaris i millorar l’experiència dels pacients.

El taller serà moderat per Tiago Vieira Pinto, Family Nurse a Portugal i membre de l’Advisory Board de l’European Forum for Primary Care (EFPC), acompanyat per Chris Farmer, consultor i responsable d’informació tecnològica a l’East Kent Hospital (Regne Unit).

A continuació diversos emprenedors presentaran les demos següents:

•    Marc Fortes, del Col•legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona, presentarà Infermera Virtual, una app desenvolupada pel personal d’infermeria per donar accés als usuaris a informació i consells de salut.

•    Bartley O'Connor, de PatientPharma, mostrarà una app que permet fer conferències de vídeo asincròniques per  monitoritzar pacients mitjançant missatges en vídeo.

•     Chrysanth Sulzberger i Manuel Studer,  de imito (Mobile Imaging Platforms for Hospitals), ensenyaran una app que permet utilitzar el telèfon intel.ligent per efectuar fotografies clíniques i mesurar la grandària de les ferides.

•    Unai Maguregui Olabarria, de  Savac, introduirà un programari de gestió que permet al personal d’infermeria compartir informació de qualitat i incrementar l’eficiència per proveir una millor atenció sanitària.

•    Carlos Martínez, de l’Escola Universitària d’Infermeria Gimbernat, presentarà un programari que permet iniciar al personal d’infermeria en l’àmbit de l’emprenedoria.