• Imprimeix

II Taller de Visualització de dades per a professionals sanitaris i periodistes científics

Barcelona, 7 juny 2016. Organizen Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) i AQuAS.

25/05/2016 11:05

L’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) i l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) organitzen el II Taller de Visualització de dades per a professionals sanitaris i periodistes científics amb l’objectiu de mostrar dades de la salut a Catalunya de forma entenedora i alhora difondre informació rellevant per al conjunt de la ciutadania.

Les dades de salut poblacional sovint es generen en documents i taules on s’expressen fets i relacions de forma complexa, cosa que en dificulta la comprensió per part del públic general. Actualment existeixen eines digitals que permeten millorar la difusió i divulgació d’aquestes informacions alhora que suposen una innovació en el tractament de les mateixes dades.

El taller està adreçat als tècnics del Departament de Salut i del seus ens adscrits i a periodistes científics, amb preferència pels socis de l’ACCC. L’objectiu és que aquests dos perfils professionals col•laborin al mateix temps que aprenen com tractar i presentar les dades per a que mostrin informació rellevant per a la ciutadania tant en canals institucionals com en els mitjans de comunicació.

El taller se celebrarà el 7 de juny de 2016 a la Universitat Pompeu Fabra BSM-UPF (Balmes, 132, Barcelona) amb horari de 9:00 a 14h i de 15:00 a 17:30h

L’assistència és gratuïta però cal inscriure’s ja que les places són limitades. El formulari d'inscripció està disponible a: http://goo.gl/forms/hBEiB7uUO7