• Imprimeix

Voleu assistir al SALÓ HEALTHIO? Obteniu la vostra acreditació de forma gratuïta

19/09/2018 12:09

Un any més, l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) serà soci institucional del SALÓ HEALTHIO que se celebrarà a Barcelona entre el 16-18 d'octubre de 2018.

Per aquest motiu, AQuAS i HEALTHIO us ofereixen la possibilitat d'acreditar-vos sense cap cost per assistir a aquest esdeveniment que reuneix ciutadania, pacients, innovacions mèdiques, professionals i empreses del sector salut.

HEALTHIO ofereix una nova oportunitat per a l'apoderament del pacient i del proveïdor sanitari amb l'objectiu principal de millorar el resultat del pacient o ciutadà a través de diverses innovacions que ajudin a resoldre els reptes sanitaris d'avui i de demà.


Com obtenir l'acreditació gratuïta?

Podeu efectuar la vostra acreditació gratuïta inserint el codi promocional 6314AACF com a visitant professional a l'adreça web https://registration.firabarcelona.com/#/es_ES/S101018/WEB i seguint les passes que us indicarà l'aplicatiu.

A HEALTHIO tindreu l'oportunitat d'experimentar amb les innovacions de tres grans àrees que abasten el cicle de la vida: benestar, medicina personalitzada, i malalties cròniques i envelliment.

Més informació