• Imprimeix

PERIS 2016-2020

logo_peris

L'AQuAS ha rebut l'encàrrec de gestionar l'avaluació de la convocatòria d'ajuts en recerca i innovació del 2016 del Pla Estratègic de Recerca i Innovació en Salut 2016-2020.

El PERIS, aprovat pel Govern el juny del 2016, és un instrument de planificació i coordinació que defineix les línies generals de la recerca i innovació en salut del Departament de Salut per als propers anys. El Pla contempla, per primera vegada, una convocatòria específica d'ajuts de la recerca per valor de més de 20 milions d’euros en tres anys que permetran:

  • Incorporar científics als grups de recerca dels centres sanitaris.
  • Facilitar la dedicació de la recerca de professionals sanitaris dels hospitals i centres d’atenció primària; posar en marxa projectes de recerca orientats a necessitats de salut dels ciutadans.
  • Implantar accions ambicioses de recerca dirigides a abordar grans problemes de salut de la població.


Les convocatòries són de concurrència competitiva pública per tal de garantir la màxima transparència en l'adjudicació de recursos entre els diferents actors. L'objectiu de la convocatòria del 2016, que tindrà lloc a mitjans d’octubre, és prioritzar projectes que tinguin programes d'impuls del talent i l'ocupabilitat i programes de coneixement d’excel·lència.

Qui pot ser expert?

L'AQuAS està buscant avaluadors experts independents per col·laborar en les tasques d’avaluació i seguiment de les convocatòries del Pla Estratègic de Recerca i Innovació en Salut (PERIS).

Qui pot ser avaluador del PERIS?

  • Investigadors, tecnòlegs i gestors externs amb un nivell alt d'experiència en algun dels camps de la convocatòria.
  • Amb disponibilitat per a assistir a dues jornades d’avaluació, a curt termini.
  • Amb capacitat d’escriure informes d’avaluació sobre les propostes assignades.

Informació relacionada

Data d'actualització:  03.10.2016